Klasseside

19-08-2022: Kort update
Hej alle. 
I denne uge har vi arbejdet videre med vores læsebog og stav. Vi har allerede fået en god rutine. Alle arbejder rigtig godt og koncenteret. 
Børnene må meget gerne benytte køleskabet på gangen til deres madpakker. 
Jeg glæder mig til lejr tur i næste uge. Jeg skal cykle derud, så derfor er børnene sammen med Maxi og Fie indtil jeg kommer. De har planlagt forskellige aktiviteter. På torsdag går vi i spejderhytten sammen med 0.-1.kl. Vi skal lave lidt mad på bål, og måske lidt kage fra lejrturen til dessert. Børnene skal derfor kun have 10- mad med. Er der spørgsmål, eller bekymringer ang. lejrtur er man meget velkommen til at ringe til mig. 
 
Vh Mai-Britt 
12-08-2022: Vi er kommet godt igang

Hej.

Vi er kommet godt igang med det nye skoleår. I dansk arbejder vi med vores nye læsebog og arbejdsbog “Stav2” og “Stav 3”. Det kan godt være lidt overvældende her i starten, så vi tager det stille og roligt. Der er en god stemning i klassen, og det er helt bestemt nogle skønne og snaksalige børn. I denne uge har vi også været i billedkunst og lave hønsebilleder. I håndværk og design er vi startet på at sy på en klud, som skal blive til en fin lille pude. Og ja så var der jo billige is hos købmanden.

God weekend til alle.

Hilsen Mai-Britt

Lektier

Uge 34

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:
Matematik:
I skal spille 500, 3 spil på en uge i lektier – vi er begyndt at lære spillet, så alle skulle gerne kunne/have en ide om hvordan det spilles. Tallene skal lægges sammen i matematikhæftet som da i spillede 31. Desværre er der nogle enkelte der ikke har lavet deres lektier, vil I alle være søde at skrive til mig på sms, så jeg kan give besked ved manglende lektier, eller I kan give mig besked, så børnene ikke står heroppe med ondt i maven over ting de ikke har lavet. mobil 60 94 67 94.